Om Dansk Netværksforum

Velkommen til Dansk Netværksforum.
Her vil vi blogge om betydningen af netværk, betydningen af networking, begrundelser for at gå ind i et aktivt netværk, om erfaringer med netværk, om de bedste netværk i Danmark mm.
Der findes efterhånden utallige netværks i Danmark. Men kunsten er at finde det rigtige netværk. Der hvor du møder dine ligesindede. Der hvor din viden kommer til gavn for andre – og hvor deres viden er til gavn for dig. Så skaber det værdi. Så giver det mening at investere i et netværk.

Vores tilgang til et netværk

For os handler et netværk om at skabe videndeling og sparring med henblik på at forbedre egen performance i det job man bestrider.
Et stærkt netværk er essentielt for udvikling af egne og forretningens kompetencer.

Hvornår bruges netværk erhvervsmæssigt?

Når nye værktøjer tages i brug starter et “produkts” livscyklus. Det kunne eks. være Lean. Lean ruller meget bredt ud i danske virksomheder i øjeblikket.
Da Lean kom til landet og var nyt for mange søgte man efter kurser, bøger, litteratur og anden info. Ikke mindst for at skabe sig en viden om Lean.
Derefter kom Lean ind i en fase med implementering. Nu blev den nye viden omsat til handling. Til forandring.
Når man efterhånden begynder at gå i driftfasen eksempelvis med Lea, så kommer den svære fastholdelsesfase. Der søger man typisk ikke efter kurser, uddannelser, bøger, konsulenter osv. Der søger man efter sparring med ligesindede. Det er her et stærk netværk kommer ind i billedet.

Erhvervsnetværk i Danmark

Eksempler på netværk i Danmark:
Ledelse, LEAN Produktion, LEAN Administration, Six Sigma, Økonomichefer, Controller, Human Resource, Salg, Indkøb, Projektledelse, Logistik/SCM, Kvalitet, IT, Innovation, Marketing, Iværksættere, Unge ledere, Produktudvikling, Mellemledere, Direktører og mange mange flere!

Skriv et svar