Factor racercykel med Black Inc full carbon hjul

Hvorfor gå ned på udstyr?
Én af de fedeste cykler på markedet i 2017 er Factor monteret med DuraAce og Black Inc full carbon hjul. En optimal kombination når det gælder vægt, stivhed, aerodynamik og udseende.

Factor er en ret ny cykelproducent

Factor startede først på markedet i 2009. Stiftet af Rob Gitelis og siden med medejere som tidligere prof ryttere Baden Cooke og David Millar. Fra en spæd start i 2009 er Factor allerede blevet en spændende magtfaktor i 2017. Factor er blevet cykelsponsor til det franske storhold Ag2r. Det spændende ved den satsning er, at Ag2r har sidste års nummer to i Tour de France Romain Bardet. Tænk hvis Factor allerede i 2017 får sin første tour sejr! Det ville være vildt.

Factor med Black Inc hjul

Factors cykler på Ag2r er monteret med Mavic hjul. Sikkert fordi Mavic er fransk og gerne vil sponsorere landets bedste cykelhold. Til forbrugere leveres Factor med Black Inc full carbon hjul. Black Inc er kendt for super lette, stive og aerodynamiske hjul. Black Inc hjul har vundet mange tests og regnes for ét af de bedste full carbon hjul på markedet.
I løbet af sommeren 2017 kommer Black Inc også med hjul til MTB/Mountainbike og udstyr til cykler i form af frempinde, saddelpinde, styr og dunkholdere.

Factor O2 monteret med Black Inc Fifty/50 Full Carbon Hjul

Dette indlæg blev udgivet i Cykling og tagget , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.