Carbon hjulsæt til racercykel

Jeg nyder selv at cykle lange gode ture på min racer. Det giver luft til tanker om arbejde og faktisk er mange af de gode ideer landet på en cykeltur omkring Vejle. At man så desuden kan få lidt konkurrence fra andre eller fra Strava (online sammenligning af tider) er jo bare bedre.
Jeg har testet forskellige stel og hjul de sidste 3-4 år. Ikke mindst fordi jeg har drøfte med én af mine brødre, om vi ikke en dag skal satse og starte en cykel webshop. Det gør vi nu!
Derfor er det også fedt, at vi har foretaget de mange test og sammenligninger. Det gør, at vi med sindsro kan sige – her er det bedste! Derfor har vi også valgt navnet Frontbike. Vi har simpelthen defineret en strategi, hvor vi satser på at have det bedste. Den bedste cykel, de bedste hjul, den bedste kæde, det bedste styrbånd osv.
Nå vi kigger på hjul, så har vi testet Shimano, Zipp, Falcon, Black Inc og Mavic. Allesammen som carbon hjul. Carbon er for mig det bedste – stivhed, vægt og udseende. Vores valg er faldt på Black Inc carbon hjul til racercykler. Det er et super hjul, har en god balance imellem pris og ydeevne. At Bjarne Riis har valgt Black Inc som leverandør til sit hold i 2017 understreger blot, at vi har valgt rigtigt. Black Inc skal desuden være leverandør til det franske storhold Ag2R i 2017.

Dette indlæg blev udgivet i Cykling og tagget , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.